https://mabellebudapest.hu Skip to main content

Mi az a funkcionális orvoslás?

A funkcionális orvoslás a 21. század egészségügyi szükségleteit elégíti ki azzal, hogy a hagyományos, betegségközpontú orvosi gyakorlatot egy sokkal inkább páciensközpontú megközelítésbe helyezi át. A funkcionális orvoslás az egész embert nézi, nem csak a tünetek egy elszigetelt csoportját. Figyelembe veszi a panaszokkal küzdő ember kórtörténetét, és azon genetikai, környezeti, és életmódbeli sajátosságo kölcsönhatását, amelyek befolyásolhatják a személy hosszútávú egészségét, és összetett, krónikus betegségekkel lehetnek kapcsolatban. 

Infúziós kezelések mentális tréningel

Egyedülálló módon segítünk az infúziós terápia kezelés hatékonyságában Audiovizuális ingerek segítségével a vegetatív idegrendszer újra töltésével.
 
Kiemelt koktéljaink:
  • Post Covid koktél
  • Vitamin  koktél
  • Regeneráló koktél

Fájdalommentes vérvétel csomag

Célunk a lehető legbarátságosabb környezetet kialakítása klinikánkon, hogy vendégeink stresszmentesen tudjanak gyógyulni és otthonosan érezzék magukat.

Klinikánkon teljeskörű laborvizsgálatokat biztosítunk Pácienseink részére, sorban állás és beutaló nélkül. Exkluzív, gyönyörű környezetben, a legtapasztaltabb asszisztensekkel várjuk magánvérvételi rendelőnkbe Budapest belvárosában.

vérvételi vizsgálatok széles spektruma igénybe vehető a lehető leggyorsabb eredménykiküldéssel.

A funkcionális orvoslás mátrix

A funkcionális orvoslást gyakorlók különböző eszközöket használnak az információk rendszerezésére, elemzésére, és a kezelési döntések meghozatalára, miközben továbbra is lehetővé teszik a rugalmasságot és a személyre szabott ellátást. Jellemzően olyan rendszereket és modelleket választanak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a páciens egyedi klinikai képére összpontosítsanak, ahelyett, hogy általános formulákat, vagy sablonokat alkalmaznának. Mindezekhez kapcsolódik a funkcionális orvoslás mátrix.