https://mabellebudapest.hu Skip to main content

VIVACE kezelés

A Vivace a frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás
kezelés legmagasabb minősége

A Vivace mikrotűs kezelés egy olyan kozmetikai eljárás, amely a mikrotűs terápia és a rádiófrekvenciás technológia kombinációját alkalmazza a bőr megújítására és feszesítésére. A Vivace a bőrfeszesítés és bőrfiatalítás innovatív, hatékony és biztonságos módszere. Látványos hatása a kezelés után azonnal jelentkezik és még több hónap után is tartós marad. A kezelés nem fájdalmas és a páciens utána azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységeihez. A teljes gyógyulás mindössze pár napot vesz igénybe. 

Milyen területeken alkalmazható hatékonyan a VIVACE mikrótűs kezelés? 

  • Bőrfiatalítás
  • Aknés hegek
  • Akné
  • Tág pórusok
  • Ráncok csökkentése
  • Pigmentfoltok halványítása
  • Arc lifting
  • Hajszálér-tágulatok kezelése
  • Stria hatékony kezelése
  • Műtéti/ baleseti hegek halványítása

Mikor érdemes VIVACE kezelésre menni? 

Mivel a rádiófrekvencia nem nyelődik el a bőr pigment- tartalmában, így a frakcionális mikrótűs rádiófrekvenciás kezelés hatékonyan és biztonságosan alkalmazható a bőrszíntől függetlenül, egész évben, akár a nyári hónapokban is. 

Hogyan működik a VIVACE kezelés? 

A Vivace mikrotűs kezelés során finom, apró tűket használnak, amelyek a bőrbe hatolnak. Ezek a mikrotűk rádiófrekvenciát is leadnak a bőrbe.
A VIVACE három módszer hatását ötvözi egy kezelésben: 
CIT ( kollagén indukciós terápia)

A dermisben az energia leadása során koagulált mikroszkopikus méretű csatornák stimulálják az új kollagén termelődését. A csatornákon keresztül továbbá lényegesen hatékonyabban juttathatók be a bőr megújítását segítő vitamin tartalmú kozmetikumok. 

WHM ( sebgyógyulási folyamat)

Az épen maradt területekről kiindulva a frakcionális típusú elektrokoaguláció felgyorsítja a bőr természetes gyógyulási folyamatát. A seb összeehúzódásának és a kollagén remodellingnek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz. Az RF energia továbbá szabályozza a faggyútermelést, ami jelentősen javítja az aknés bőr állapotát. 

LED 

A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességratalmát, valamint javítják a bőrtónust és bőrtextúrát. A kék LED fény pedig javítja az akné állapotát. 

A VIVACE technológiájának egyik kulcsfontosságú eleme a mikrotűk alkalmazása, melyek finoman hatolnak be a bőr felső rétegeibe. Ezek a tűk nem csupán stimulálják a kollagén- és elasztintermelést, hanem lehetővé teszik a rádiófrekvenciás energiának is, hogy a bőr mélyebb rétegeibe hatoljon. Ez a kombináció egyedülálló módon hozzájárul a bőr feszességének, rugalmasságának és textúrájának javításához.

A rádiófrekvenciás technológia alkalmazása során a bőr mélyebb rétegeiben keltett hő segíti serkenteni a kollagén- és elasztinsejteket, ezáltal elősegítve a bőr természetes regenerációját. A VIVACE kezelés során érzett enyhe kényeztetés és minimális kellemetlenség a finom mikrotűk és az egyidejű rádiófrekvenciás energia használatának köszönhető.

Ez a kezelés különösen előnyös lehet a ráncok, finom vonalak és laza bőr kezelésére. A kollagénstimuláció révén a páciensek gyakran észlelik, hogy bőrük feszesebb, fiatalosabb és üdébb lesz a kezeléssorozatok után.

A VIVACE mikrotűs kezelés további előnye, hogy általában kevésbé invazív, mint más kozmetikai beavatkozások, és a gyógyulási idő is rövidebb lehet.

KEDVEZMÉNYES VIVACE KEZELÉS ÁRAK:

Arc 1 alkalom 120 000 Ft helyett 84 900 Ft

Bérlet 3 alkalom 360 000 Ft helyett 249 000 Ft

PRP ( drakula terápia) kezeléssel 15 000 Ft

Arc + Nyak 1 alkalom 190 000 Ft helyett 130 000 Ft

Arc + Nyak 3 alkalom 570 000 Ft helyett 350 000 Ft

Minden Vivace kezelés mellé Vitamin Infúziós kezelést adunk ajándékba! 

Mi az a PRP kezelés?
A páciens saját vére kerül felhasználásra, amelyből először is külön választják a vérplazmát. Ezután a vérlemezkéket koncentrálják egy speciális gélt tartalmazó kémcsőben. Ennek az eljárásnak köszönhetően a vérlemezkék koncentrációja 2-6-szorosa lesz a normál plazmának, ami gazdag forrást jelent saját növekedési faktorok és sejtproliferáló fehérjék számára. A VIVACE kezelés során létrejött mikro-csatornákon keresztül bejut a saját plazma, amely növekedési faktorokat tartalmaz és az új bőr képzését elősegítő fehérjéket, mint az Integrin alfa-beta és a Laminin.

Bejelentkezés: 

Telefonszám06 30 411 3221

Cím: Budapest, Andrássy út 43, 1061