UROLÓGIA MAGÁNRENDELÉS

dr. Balogh Ákos Botond a MA BELLE KLINIKÁN!

Fájdalommentes és diszkrét megoldások urológiai problémákra. Tudjuk, hogy az egészsége fontos Önnek, ezért állunk rendelkezésére urológiai szakrendelésünkön, ahol megoldást nyújtunk az urológiai problémákra és visszaadjuk az életminőségét.

Mivel foglalkozik az urológia?

Az urológia az orvostudomány egy ága, amely az urogenitális rendszerrel foglalkozik. Ez a rendszer magában foglalja a veséket, húgyhólyagot, húgycsövet, prosztatát (férfiaknál), valamint a női húgyutakat és nemi szerveket. Az urológiai szakorvosok a vese- és húgyúti betegségek diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkoznak mind férfiaknál, mind nőknél.

Az urológusok általában klinikai vizsgálatokat végeznek, laboratóriumi teszteket rendelnek el, ultrahangot és más képalkotó eljárásokat használnak a diagnózis felállításához. A kezelési lehetőségek közé tartozik a gyógyszeres kezelés, sebészeti beavatkozások, mint például a műtétek vagy beavatkozások vesekövek eltávolítására, valamint a betegség megelőzésére és kezelésére irányuló életmódbeli tanácsok és terápiák. Az urológusok fontos szerepet játszanak az egészségügyi gondozásban, különösen a veszélyeztetett vagy betegségben szenvedő egyének kezelésében és felügyeletében.

urologist-anatomical-model-kidney-urological-care-1024x716-2

Milyen panaszokkal érdemes felkeresnie minket?  

Húgyúti fertőzések: Például húgyhólyaggyulladás vagy vesemedence-gyulladás.
Vesebetegségek: Például vesekő, vesedaganatok vagy vesekárosodások.
Húgyhólyag problémák: Például húgyhólyaggyulladás, húgyhólyagrák vagy hólyagtúltengés.
Prosztata problémák: Például prosztatagyulladás, jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH) vagy prosztatarák.
Női urológiai problémák: Például húgyúti inkontinencia, hólyagtúltengés vagy húgyúti fistula.
Más nemi szervi problémák: Például herezacskó- vagy péniszproblémák, nemi úton terjedő betegségek (STD-k) vagy meddőség.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Tapasztalt urológus specialisták

Köszönhetően szakképzett orvosaink hozzáértésének, valamint a legkorszerűbb  vizsgálati eszközeinknek, kiemelt prioritásunk, hogy a leggyorsabban járuljunk hozzá a gyors és fájdalommentes felépüléshez.

Egyénre szabott terápia

Minden páciens más, ezért minden kezelési tervet az Ön egyedi igényeihez igazítunk. Így biztos lehet abban, hogy Önnek a legmegfelelőbb kezelést kapja.

Kényelem és diszkréció

Klinikánkon a páciens kényelme és diszkréciója az elsődleges. Mindent megteszünk azért, hogy Ön komfortosan érezze magát és teljes biztonságban legyen.

ISMERJE MEG ORVOSAINKAT!

DR. BALOGH ÁKOS BOTOND
RENDELÉSI IDŐ: Minden páratlan hét csütörtök 14:00 – 16:00 óra

A Doktor Urat általános urológiai problémákon túl az alábbi panaszokkal keresheti magánrendelésén: – vesegörcs – vesekő – vizelési panasz – vérvizelés – fájdalmas vizelés – merevedési zavar (potencia zavar)

Dr. Balogh Ákos Botond

ÁRAINK

Urológiai szakorvosi vizsgálat ultrahanggal
39 000 Ft

Urológiai kontroll vizsgálat
35 000 Ft

BEJELENTKEZÉS KLINIKÁNKRA

Jelentkezzen be hozzánk most!