https://mabellebudapest.hu Skip to main content

INTIM LÉZERES KEZELÉS

APHRODITÉ INTIM LÉZERES KEZELÉS: INKONTINENCIA, HÜVELYSZŰKÍTÉS, HÜVELYFIATALÍTÁS ÉS HÜVELYSZÁRAZSÁG ESETÉN

Az Aphrodité Intim Lézer egy forradalmian új megközelítés az intim lézeres kezelések terén, kifejezetten az inkontinencia, hüvelyszűkítés, hüvelyfiatalítás és hüvelyszárazság megoldására.

A legkiválóbb hazai intim lézerspecialista dr. Balogh Illés endokrinológus és nőgyógyász szakorvosunk vezetésével veheti igénybe a szolgáltatásunkat. A kezelés ötvözi a legmodernebb lézertechnológiát, mely a női önbizalom és kényelem előtérbe helyezését tűzte ki célul.

Milyen problémákra nyújt megoldást az intim lézer? 

A BISON Aphrodite™ frakcionális CO2 intimlézer kifejezetten az inkontinencia, vaginális fiatalítás, hüvelyszűkítés és hüvelyszárazság kezelésére fejlesztették ki, és gyors, hatékony megoldást nyújt.

Hogyan zajlanak az intim lézeres kezelések? 

A modern CO2 frakcionális technológia révén a kezelések teljes páciensbiztonság mellett zajlanak, minimál-invazív módon. E napjainkban az intim kezelések arany sztenderdjévé vált a frakcionális CO2 technológia, melynek előnyös fizikai és fiziológiai hatásai miatt. Ez a kiforrott technológia eredményesebb, gyorsabb és biztonságosabb a korábbi megoldásokhoz képest. 

 

 

Milyen eredményekre számíthat az intim lézeres kezelések után? 

  • Inkontinencia problémák csökkenése
  • Szexuális együttlétek minőségbeli javulása
  • Hüvelyszárazság csökkenése
  • Hüvelyszűkítő hatás 
 

Inkontinencia Kezelés:

Az Aphrodite Lézer egyedi kezelési opciókat kínál az inkontinencia problémák enyhítésére. A lézeres terápia segíthet a hüvelyi szövetek feszesítésében és megerősítésében, ami pozitív hatással lehet az inkontinenciára és a hólyagkontrollra.

Hüvelyszűkítés:

Az Aphrodite Lézer terápia célzottan kezeli a hüvelyi területet, segítve a szövetek rugalmasságának helyreállítását és a hüvelyszűkítés kezelését. Ez a kezelés gyakran segíthet a nőknek visszanyerni a komfortérzetüket és növelni az életminőségüket.

Hüvelyfiatalítás:

A BISON Aphrodite Lézer rendkívül hatékony a hüvelyfiatalítás terén. A lézer stimulálja a kollagén és elasztin termelését, elősegítve a bőr rugalmasságának és fiatalos megjelenésének visszaállítását a hüvelyi területen.

KI FOGJA ELVÉGEZNI AZ INTIM LÉZERES KEZELÉST? 

Dr. Balogh Illés endokrinológus, nőgyógyász szakorvosunk az intimlézeres kezelések legnagyobb hazai tapasztalattal rendelkező specialistája. Így a pácienseink biztosak lehetnek benne, hogy a legmagasabb tudású  szakember kezei között folynak a kezelések. 

dr. Balogh Illés Gyula

KEDVEZMÉNYES INTIM LÉZER KEZELÉS ÁRAK:

1 ALKALOM:
150 000 Ft

4+1 ALKALOM:
750 000 FT HELYETT 500 000 FT

Bejelentkezés: 

Telefonszám: 06 30 011 4445

Cím: Budapest, Andrássy út 43, 1061