https://mabellebudapest.hu Skip to main content

Frakcionált CO₂ LÉZER - BISON FIRE-XEL

Frakcionált lézeres kezelés a Ma Belle Klinikán

A frakcionált Bison Fire-xel CO2 lézer egy speciális típusú lézerkezelés, amelyet széles körben alkalmaznak bőrrekonstrukciós és esztétikai célokra.
Ez a technológia a szépségiparban egyre népszerűbbé válik, mivel hatékonyan kezeli számos bőrproblémát, beleértve a finom vonalakat, ráncokat, hegeket, pigmentációs problémákat és egyenetlen bőrtextúrát. B

Mikor alkalmazható hatékonyan a frakcionált CO2 lézeres kezelés? 

Bőrfiatalítás: A frakcionált lézer hatékonyan csökkentheti a finom vonalakat és mélyebb ráncokat, különösen az arcon, nyakon és szem körüli területeken.

Napfoltok és Pigmentáció: Egyenletlen bőrtónus, nap okozta foltokat hatékonyan eltünteti a CO2 frakcionált lézeres kezelés.
Hegek és Hegmaradványok: A frakcionált lézer segíthet a hegek, aknehegek vagy más bőrelváltozások láthatóságának csökkentésében. Kiválóan alkalmazható a sebészeti beavatkozások utáni hegkezelésben. 
Bőrtextúra problémák: Szabálytalan bőrfelület, pórusok, vagy bőrhibák esetén a frakcionált lézer segíthet a bőrtextúra javításában.
Rozácea vagy Értágulatok: A frakcionált lézer alkalmazható az értágulatok vagy a rozácea kezelésére is.

Bőrfeszesítés: Ha tapasztalható a bőr rugalmasságának csökkenése és lazasága, a frakcionált lézer stimulálhatja a kollagént, így javítva a bőr feszességét. A striára is kiváló megoldásként szolgál. 

Condyloma kezelése, szeplők kezelése

Hogyan működik a frakcionált CO2 kezelés? 

A frakcionált CO2 lézer mikroszkopikus „frakciókra” bontja a bőrt, serkentve a kollagéntermelést és elősegítve a bőr regenerációját. A   BISON FIRE-XEL fő funkciója a kollagén-szintézis aktiválása. A berendezés kiválóan alkalmas a legtöbb bőrrel kapcsolatos esztétikai kezelés elvégzésére (pl. bőrfiatalítás, pigmentációk csökkentése, ránccsökkentés, bőrhalványítás, bőrfeszesítés, pórusösszehúzás) rövid kezelési idővel.

Az eredmény? Feszesebb, fiatalosabb bőr és tiszta bőr.

Milyen gyakran kell ismételni a kezeléseket? 

Rendszerint a páciensek 1-3 kezelést kapnak 3-4 hetente, és a kezelések általában 15 percig tartanak.

Mik a főbb jellemzői és előnyei?  

Mikroszkopikus oszlopok: 

A lézerfényt mikroszkopikus oszlopokra tördelik, és ezek a kis területek érintik a bőrt. Ez a frakcionált megközelítés lehetővé teszi, hogy csak egy kis része a bőrnek legyen kitéve a lézerhatásnak, miközben a környező területek sértetlenek maradnak.

Kollagén stimuláció: 

A frakcionált CO2 lézer serkenti a kollagéntermelést, ami az arcbőr feszességét és rugalmasságát javítja. Ezáltal segít a ráncok csökkentésében és a bőr fiatalosabbá tételében.

Bőrregeneráció: 

A kezelt területeken a bőr regenerálódik, és új, egészséges bőr keletkezik. Ez hozzájárul a bőr simaságához és egyenletességéhez.

Előrelátható Eredmények: 

Az eredmények általában idővel láthatók, és a bőr fokozatosan megújul. A kezelés utáni rövid lábadozási idő miatt az emberek gyorsan visszatérhetnek mindennapi tevékenységeikhez.

Rugalmas kezelési terület: 

Alkalmas az arcon, a nyakon, a dekoltázson és más testrészek kezelésére is. Rugalmasan alkalmazható különböző bőrtípusokon és problémákon.

A.I. bőranalizáló rendszer: 

A BISON MEDICAL A.I. bőranalizáló rendszere úgy lett kidolgozva, hogy a páciens bőrének mért tulajdonságai és a tárolt klinikai adatbázis alapján a páciens adottságaira leginkább hatékony és biztonságos kezelési módot ajánlja. Ezáltal a felhasználó számára kényelmes, a páciens számára pedig kiváló eredményeket biztosít.

 

 

HASZNOS TUDNIVALÓK


MIRE SZÁMÍTHAT A PÁCIENS A KEZELÉS ALATT?
A CO2 arckezelés során általában helyi érzéstelenítést alkalmazunk, hogy minimalizálják a kellemetlenséget. Az érzéstelenítés után a páciensnek védőszemüveget adunk pácienseinknek és megkezdjük a lézeres kezelést. A Bison Fire-xel lézer segítségével megvizsgáljuk a bőr hidratáltságát és annak megfelelően beállítjuk a gépet, majd megkezdjük a kezelést. 


MIRE SZÁMÍTHAT A PÁCIENS A KEZELÉS UTÁN?
Az eljárás után általában enyhe bőrpír, duzzanat és hámlás jelentkezhet, de ezek általában néhány nap alatt enyhülnek, miközben a bőr regenerálódik. Fontos, hogy a páciens megfelelően kövesse az utóápolási protokollt.

MEDDIG TART A CO2 BISON FIRE-XEL LÉZER KEZELÉS HATÁSA? 
A CO2 arckezelés hatása hosszú távú lehet, azonban ez függ az egyéni bőrtípustól, az elvégzett kezelés típusától és az egyéb tényezőktől is. Általában azonban a CO2 arckezelés eredményei hosszabb távon megmaradhatnak, különösen ha a kezelést megfelelően követik otthoni bőrápolási rutinnal és az orvos által javasolt utókezelésekkel.

KEDVEZMÉNYES CO2 FRAKCIONÁLT LÉZER KEZELÉS ÁRAK:

Teljes arc  150 000 Ft helyett 75 000 Ft 
+ PRP kezelés 50.000 Ft helyett 25 000 Ft

* Az akciós ár kizárólag a Botox party keretein belül megvásárolható 2024. február 12-én 16:00 órától. Azon a napon megvásárolt kezelések más dátumokon is felhasználhatóak. 

 

Bejelentkezés: 

Telefonszám: 06 30 411 3221
Cím: Budapest, Andrássy út 43, 1061