https://mabellebudapest.hu Skip to main content

Vitamin Infúzió

Vitamin infúziós kezelések mentális tréninggel


Egyedülálló módon segítünk az infúziós, terápiás kezelés hatékonyságában az audiovizuális ingerek segítségével, a vegetatív idegrendszer újratöltésével.

Klinikánkon kombinált
szépség-egészség infúziós kezeléseket végzünk elegáns környezetben.

Az infúziós terápia segítségével ellazíthatja elméjét és feltöltheti szervezetét az esetlegesen hiányzó tápanyagokkal, hogy önmaga lehető legjobb változatának érezhesse magát.

Az infúziós kezelést előzetesen, e-mailben megküldött laboreredmények kiértékelése vagy a helyszínen történő laborvizsgálat és konzultáció előzi meg.

Az infúziós terápia:

- lassítja az öregedést

- fokozza a haj és a köröm egészségét

- javítja a hangulatot és az energiaszintet

- fokozza az állóképességet és az izmok regenerálódását

- erősíti az immunrendszert

A szájon át történő vitamin és kollagén kúrák a felszívódás mértékének bizonytalansága miatt kevésbé hatékonyak, mint az infúziós kezelések, ahol a hatóanyag azonnal a vérkeringésbe jut, megkerülve a gyomor- és bélrendszert. Az infúziós terápia garantálja a magasabb energiaszintet, a nagyobb mentális tisztaságot, szellemi fittséget és a fiatalosabb megjelenést.

Az infúziós kezelések jótékony, vitalizáló hatása már 1 alkalom után is érezhető. A legideálisabb hatás elérése érdekében javasoljuk kúraszerűen, 3-5 alkalommal igénybe venni szolgáltatásunkat.

A Ma Belle Klinikán az alábbi intravénás infúziós koktélok közül választhat:

NAD+
infúziós koktél

A NAD+ egy széleskörűen alkalmazható hatóanyag, ami az életkor előrehaladtával csökken. Alkalmazási területei:
Fokozott energiát és állóképességet biztosít, így kiváló választás a sportolóknak is. Javítja a kognitív funkciókat, memóriát és mentális tisztaságot ad.
Anti- ageing hatóanyag, erőteljes öregedésgátló hatással bír sejtszinten és szisztémás szinten. 
Segíti az immunrendszer működését, immunsejtek termelését és támogatja a fogyást, anyagcserét. Szorongás és depresszió esetén is kiváló választás, csökkenti a tüneteket. A függőséggel rendelkező pácienseknél is segít az elvonási tüneteken

Kiknek ajánljuk?
Akiknek fokozott energiára és állóképességre van szüksége. Azoknak akik szeretnének a mentális egészségükön javítani, agyköd kezelésére, fókusz és memória javítására. A NAD+ továbbá kiváló anti -ageing hatóanyag és javítja az immunfunkciót, segíti a fogyást. Segítséget nyújt a depresszió, szorongás, illetve különböző függőségek esetén is.

Egyéni árazás alapján

Hidratáló,
revitalizáló infúziós koktél

A hidratálás az egészség hihetetlenül fontos, de kevéssé kezelt összetevője. Valójában az Egyesült Államok Nemzeti Szív-, Tüdő- és Vérintézetének új kutatása azt mutatja, hogy a hidratáltság „lassítja az öregedést, megelőzheti vagy késlelteti a krónikus betegségek kialakulását, és ezáltal meghosszabbítja a betegségmentes életet”. Ezért, ha egy pihentető és hatékony módszert keres a sejtjei hidratálására és táplálására, a Hydration  tökéletes lehet az Ön számára.

Kiknek ajánljuk?
Azoknak akik felélesztenék és feltöltenék szervezetüket, a testi és a szellemi megújulásért tenni vágyóknak.

Hatóanyagok:
Elektrolitok, Nyomelemek, ásványi anyagok

27 000 Ft

Super Immune
infúziós koktél

Maradjon egészséges és erősítse meg az immunvédelmét: Erősítse meg az immunrendszerét a Super Immune tápanyagaival. Erősítse meg a szervezete védekezőképességét, maradon egészséges és szerezzen be erős antioxidánsokat.

Kiknek ajánljuk?
Ennek az infúziónak az összetevői tökéltesek, ha egészéges szeretnél maradni a megfázás és influenza szezonban, ha utazásra készülsz, vagy ha nagy esemény közeleg és szeretnéd a legjobban érezni magadat.

Hatóanyagok:
B vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, Szelén, Calcium,Magnézium

28 000 Ft

ZEN
infúziós koktél

Ez a gyors hatékonysággal bíró vitamin infúzió enyhíti az idegrendszeri rendellenességeket, úgy mint a belső nyugtalanságot, ingerlékenységet és az alvászavarokat. Nem eredményez nappali álmosságot, a homeopátiával és a kognitív pick me up-pal belülről frissít.

Kiknek ajánljuk?

A belső nyugalommal párhuzamosan egy frissítő élénkítővel jutalmaznák meg szervezetüket, hogy életük is ZEN harmóniába kerüljön

Hatóanyagok:
egyedülálló ötszörös homeopátiás komplex

27 000 Ft

Sport infúziós
koktél

A sport infúziós koktélunk olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek erősítik az immunrendszert, fokozzák az anyagcserét és javítják az állóképességet. Ez a keverék segít abban, hogy energikusabbnak, aktívabbnak érezze magát és élénkítő hatásával támogatja akár zsírégetéssel elérni kívánt céljait. Az erősebb immunrendszer segít megelőzni a különböző betegségek kialakulását, hogy egy teljesebb, boldog életet élhessünk.

Kiknek ajánljuk?
Sportolóknak, sport rajongóknak, az egészséges életmód elkötelezett híveinek, akik nem csak a sportban, de az életben is az immunrendszerük, egészségük támogatásáért kiemelkedően harcolnak.

Hatóanyagok:
C-vitamin, zsírégető, energianövelő, erős antioxidáns, ásványi só

29 000 Ft

Klinikavezető kedvenc
infúziós koktélja

Olyan hatóanyagokat tartalmaz, amely megvédi a sejteket a betegségektől, javítja a haj és a köröm állapotát. Ez a keverék a többi infúziós kezelése összetevőit tartalmazza, de extra magas glutationt van benne, amely magas energiaszintet eredményez. Javítja bőre egészségét, arcszínét és felerősíti a szervezet méregtelenítő folyamatait, így fiatalabbnak , energikusabbnak érezheti magát és megelőzheti a különböző betegségek kialakulását.

Kiknek ajánljuk?
Akik pluszra vágynak, még többet tennének szervezetük egészségéért, külső és belső szépségéért és egy teljesebb, test-lélek-szellem harmóniájában működő élet felé veszik az irányt.

Hatóanyagok:
B-vitamin, C-vitamin, Magnézium, kalcium, ásványi sók, antioxidáns, növényi kivonatok, glutationt Q10

32 000 Ft

Post-covid
infúziós koktél

Ez a koktél hidratál és támogatja az immunrendszert, felgyorsítja a regenerációs folyamatot, gyulladáscsökkentő és szíverősítő hatású. Az infúziós keverék erősíti az immunrendszert, ennek segítségével leküzdheti a fáradtságot, az ingerlékenységet és az alváshiányt.

Kiknek ajánljuk?
Post-covid fertőzés utáni tünetekkel rendelkezőknek, kimerült, fáradt enervált mindennapi feloldására.

Hatóanyagok:
Magas C-vitamin, ásványi sók, Magnézium, glutation, Q10, B-vitaminok

28 000 Ft

Burn-out
infúziós koktél

Ez az immunerősítő koktél felveszi a harcot a kiégéssel szemben. Energiabomba, amely motivált és fitt mindennapokat eredményez.

Kiknek ajánljuk?

A túl sok, akár ,munkahelyi, akár magánéleti stresszel küzdőknek, akik enervált, motiválatlan mindennapjaikat kívánják egy egészséges, fitt, megelégedettséggel teli életté átalakítani.

Hatóanyagok:
B vitaminok, ásványi anyagok, elektrolitok, nyomelemek, Szelén, Antioxidáns,

25 000 Ft

Detox méregtelenítő
infúziós koktél

Ez az infúziós vitamin keverék egyesíti a többi infúziós koktélban használt összes tápanyagot azzal a céllal, hogy segítse a szervezet méregtelenítését és feltöltődését. A koktél újraaktiválja azokat a sejteket, amelyek egészséges megjelenésű bőrt eredményeznek és lehetővé teszi a máj számára a méreganyagok hatékonyabb eltávolítását. A koktél segítségével motiváltabbnak, aktívabbnak és szellemileg frissebbnek érezheti magát.

Kiknek ajánljuk?
Azoknak, akik úgy érzik, hogy elérkezett az idő szervezetük regenerálására, a méreganyagok eltávolítására, hogy kirobbanó formában folytathassák a mindennapokat.

Hatóanyagok:
C-vitamin, echinacea, erős immunrendszer stimulátor, nyomelemek, kalcium, Magnézium, B-vitaminok, ásványi sók

28 000 Ft

Ma Belle
infúziós koktél

A Ma Belle infúziós koktél egy komplex szépség koktél, amelynek egyik fő hatóanyaga a glutation - egy olyan antioxidáns, amely megvédi a sejteket a betegségektől és javítja a bőr megjelenését. A stressz, a méreganyagok, a helytelen táplálkozás és az öregedés mind lemeríthetik a szervezet glutationt szintjét, amely alacsony energiaszinteket, betegségeket és akár idősebbnek ható külső megjelenést eredményezhet. Ez a szépségkoktélunk egy olyan kiváló infúziós terápia, amely többek között az említett glutationnal is javítja bőre állapotát, arcszínét és felerősíti a szervezet méregtelenítő folyamatait. Így fiatalabbnak tűnhet, energikusabbnak érezheti magát.

Kiknek ajánljuk?
Fiatalodni, szépülni vágyóknak, akik frissítenék, "újraindítanák" szervezetük természetes sejtmegújító, szépítő raktárát. Üde, ragyogó arcbőr után vágyakozóknak, akik tesznek lelkük és testük szépségéért és épségéért.

Hatóanyagok:
C-vitamin, Magnézium, ásványi sók, B-vitaminok, kollagén shot

32 000 Ft

Super C Vitamin Drip
infúziós koktél

Az antioxidáns C-vitamin alapvető szerepet játszik az immunrendszer erősítésében és a védekezőképessége növelésében. A Super C Vitamin Drip egy tökéletes választás a minden napokra, a koktél segíti a szervezet regenerációját, csökkenti a sejtek öregedését és fokozza a fertőzésekkel szembeni ellenállást.

Kiknek ajánljuk?
A tartós stresszel küzdő pácienseknek, akik szeretnék visszanyerni a testük erejét és immunrendszerüket megerősíteni.
Azoknak is ajánljuk akik krónikus fertőzésekkel, gyulladásokkal, allergiás tünetekkel, immunológiai folyamatokkal küzdenek. Idős korban és tartós gyógyszerszedés mellett csodaszerként hat ez az infúziós koktélunk.

Hatóanyagok:
C-vitamin, ásványi sók, növényi kivonatok

20 000 Ft

Longevity
infúziós koktél

Tapasztalja meg a Longevity Infuziós koktélt. Fedezze fel a tápanyagok erőteljes keverékét, amelyet általános jólétének és vitalitásának támogatására terveztek. Töltse fel vitalitását és újítsa meg általános egészségét: Elősegíti a létfontosságú szervek (agy és szív) egészségét, továbbá, revitalizálja a hajat, a bőrt és a körmöket, javítja a kognitív funkciót és javítja a stresszkezelési képességet regenerációját.

Kiknek ajánljuk?
A folyamatosan kimerült és fáradt páncienseknek, akik szeretnének több energiát a minden napokban és javítanának az életminőségükön.

Hatóanyagok:
B12- vitamin, B-komplex, Calcium, Magnézium, C-vitamin, ásványi sók, növényi kivonatok, Taurin

25 000 Ft

Energy Plus
infúziós koktél

Amikor fáradt és kiégett, szinte semmi sem tűnik könnyű feladatnak. Ha hatékony és egészséges módon szeretné növelni mentális és fizikai energiáját, a tiszta, hosszan tartó energia és éberség támogatására.Amikor egy hosszú nap után még mindig feltöltődve és megfiatalodottnak érzed magad, akkor képes vagy arra, hogy önmagad legjobb verziója legyél az optimalizált életed felépítéséhez.

Kiknek ajánljuk?
Szellemi tevékenységet végzőknek, nagy leterheltséggel járó munka mellett, stresszoldásra és energetizálásra.

Hatóanyagok:
B vitaminok, ásványi anyagok, elektrolitok, nyomelemek, Ginseng, Echinacea , Antioxidáns

28 000 Ft

Myers
infúziós koktél

Ez az infúziós koktél kifejezette javasolt menedzsereknek, stresszes életvitelűeknek, azoknak akik gyakran utaznak, vagy nagy terheltségnek vannak kitéve. Világszerte az egyik legismertebb és legnépszerűbb infúziós koktél!

Mire képes?
Mélyen hidratálja a szervezetet, miközben csökkenti a krónikus tüneteket, mint fáradtság, izomfájdalom és fejfájás. Enyhíti a görcsöket és a migrént. Vitalizál, amely után növekvő energiaszint tapasztalható. Nagyban javítja a sportteljesítményt.

Hatóanyagok:
B-vitaminok, C-vitamin, Magnézium, Kalcium

35 000 Ft

D-vitamin
pótlás

Ajándékozza meg egészségét és lelkét belső napfénnyel, pótolja D-vitamin hiányát ampullás vitaminenergiával.

Kiknek ajánljuk?
Azon kedves Pácienseinknek, akik a hidegebb, szürkébb évszakokban nem jutottak elegendő D-vitamin mennyiséghez és felturbóznák szervezetüket, belső ragyogást adnának egészségüknek.

7500 Ft

5 Infúziós koktél csomag
4 + 1 infúzió ajándék

Vegyen 4 infúziót és 1-et ajándékba adunk! 
Fiatalítsa meg testét a következő infuziós terápiával. Növelje egészségét és energiaszintjét testreszabott intravénás tápanyag infúzióinkkal. Ajándékozza meg magát 5 infúzió koktéllal és részesüljön 1 ajándék alkalomban! Vitamin és antioxidáns bomba szervezetének, lefedve a legkiemeltebb egészség immunerősítő infúziók teljes skáláját. A legfontosabb vitaminok, ásványi sók, antioxidánsok töltik fel és élesztik újra a szervezetét és szellemét. Adja át magát az 5 alkalmas infúzió kúrának, ahol minden tápanyaggal támogatjuk a testét, ezzel növelve a teljesítményét, koncentráló képességét, immunrendszere teljesítményét és a szervezet regenerációját. 

Kiknek ajánljuk? 
Minden páciensnek, aki szeretné feltöltődve várni az őszi- téli időjárást és maximalizálni teste- szelleme teljesítményét. 

**A fenti tartalom a Klinika saját szellemi terméke, erre tekintettel mind a Szerzői Jogról szóló törvény, mind a Büntető Törvénykönyv értelmében másolása, felhasználása szigorúan tilos, azt a törvény büntetni rendeli! (Btk. 384. §, 385.§)