SPECIALITÁSAINK

Ma Belle Klinika kiemelt szolgáltatásai

Az egyik legjobb Endokrinologus a szakmában.

Dr. Skurdenka Beatrix

IdőpontfoglalásBővebben a szakrendelésről

Stresszmentes vérvétel csomag

Olvassa el a részleteket

Infúziós fiatalítás és immunerősítés

Olvassa el a részleteket

Nőgyógyászati esztétika  

Olvassa el a részleteket

Nőgyógyászati szakrendelésünk mellett specialitásunk a nőgyógyászati esztétika vagy összefoglaló néven genitális rejuvenáció. Nőgyógyász és plasztikai sebész szakemberek együttműködésével minden esetben megtaláljuk a legjobb megoldást mind esztétikai, mind funkcionális területen. A legjobb szakemberek és gépek segítségével kialakítottunk egy nőgyógyászati esztétikai központot, ahol intim körülmények és maximális diszkréció mellett találunk megoldást a legkényesebb problémákra is.

IdőpontfoglalásVisszahívás

Csúcsminőségű ultrahang-diagnosztika

Olvassa el a részleteket

Ultrahang diagnosztikánkon elérhető a legjobb minőséget és precizitást biztosító GE Volusion S8 ultrahang csúcsgép, ami hatalmas segítség a nőgyógyászat, az endokrinológia, a kardiológia, az általános belgyógyászat, a z emlők, a mellimplantátumok giagnosztikájában és a plasztikai sebészet területén is. Garantáljuk a kiváló, nagy tapasztalattal rendelkező szakorvosainkkal együtt a lehetséges legprecízebb és legtöbb információt adó vizsgálati eredményt.

IdőpontfoglalásVisszahívás

Gyógyulj otthon program

Olvassa el a részleteket

A vírusok korában és a rohanó világban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél kevesebb páciens–személyzet találkozás során valósuljon meg a kivizsgálás és a gyógyulás. Minden olyan lépést, amit biztonságosan és jó színvonalon a páciens otthonában is el lehet végezni, elérhetővé tettünk kiszállás és/vagy videokonzultáció keretében is, így az otthonában tud gyógyulni a páciens, ami a legjobb.

A Gyógyulj otthon program keretében igénybe vehető szolgáltatások klinikánk szervezésén belül a nőgyógyászati online konzultáció, endokrinológiai online konzultáció, bőrgyógyászati online konzultácó, videó anyajegy szűrés, otthoni anyajagy szűrés, plasztikai sebészeti online konzultáció, otthoni vérvétel és egyéb mintavétel és ennek segítségével teljes körű labordiagnosztika, otthoni nyugalmi EKG, otthoni Holter monitor vizsgálat (24 órás EKG és vérnyomás vizsgálat). Az otthonába kiérkező szakszemélyzet igazoltan átesett a Covid fertőzésen és igazoltan ellenanyaggal vagy oltással rendelkezik, így a vírustól biztonságban érezheti magát.

IdőpontfoglalásVisszahívás

Szépség-egészség női klinika

Olvassa el a részleteket

Mivel az egyetlen szépség-egészség női klinika vagyunk, ezért minden szépészeti szolgáltatás mellé – az általunk hangsúlyozott holisztikus megközelítés keretében – ingyen biztosítunk egy a páciens által szabadon választott egészségügyi szolgáltatást. Jelenleg minden 50 ezer forint feletti szépészeti beavatkozás esetén választható egy ingyenes D vitamin teszt (a koronavírus ellenes immunitás fontos értéke), egy ingyenes cukorterhelés (a nagyon sok bajt okozó IGT, azaz csökkent glükóz tolerancia állapot vizsgálata), vagy egy pajzsmirigy labor vizsgálat (T3,T4, TSH eredmények, a nőknél panaszmentesen is az egyik leggyakoribb endokrinológiai eltérés és probléma a pajzsmirigy hormonokkal szokott lenni).

IdőpontfoglalásVisszahívás