SZOLGÁLTATÁSAINK

Válasszon szolgáltatásaink közül

A Ma Belle Klinika szolgáltatásai, a kibővített szakrendelései, szépészeti és plasztikai beavatkozásai egészségesebbé teszik pácienseink életét.

Szakrendeléseink

Olvasson részletesen szolgáltatásainkról

Szakrendeléseink

Allergológia szakrendelés

Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága.

Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből. Elsősorban az állati, növényi fehérje fragmentumok vagy allergének hatására immunrendszerünk károsodhat, ilyenkor alakul ki az immunrendszer túlzott és kóros működése, amely allergiás megbetegedésekhez vezet.

A reakció attól függően, hogy milyen szervrendszert érint, okozhat légúti, bőrgyógyászati, illetve gyomor- bélrendszeri tüneteket.

Klinikánkon szakértő allergológusunk ezen betegségcsoportok diagnosztikájával és kezelésével foglalkozik.

Belgyógyászati szakrendelés

A belgyógyászat a belső szervek gyógyításával foglalkozik. A belgyógyászati szakrendelés keretén belül a belgyógyász szakorvos kezeli a szív és érrendszer, a légző-, a vérképző-, az emésztőszervek, a máj és a belső elválasztású mirigyek betegségeit.

A belgyógyászaton belül számos szakterület van, mint például a kardiológia, a gasztroenterológia, a pulmonológia (tüdőgyógyászat), az endokrinológia, vagy az angiológia (érrendszer, artériák, vénák betegségeivel foglalkozik).

Amennyiben panasza van és nem tudja eldönteni milyen orvoshoz forduljon, első körben érdemes felkeresnie belgyógyászati magánrendelésünket. A belgyógyász szakorvos fizikális vizsgálatot és általános állapotfelmérést végez, majd szükség esetén tovább irányítja labor-, ultrahang-, EKG vizsgálatra.

Klinikánkon helyben, rövid időn belül elvégezhetőek ezek a vizsgálatok is, mely a diagnózis gyors felállítását szolgálja.

Bőrgyógyászati szakrendelés

A bőrgyógyászat a bőr, haj és körmök betegségeivel foglalkozó szakág, de ide tartozik több nemi betegséggel kapcsolatos probléma kezelése, gyógyítása is.

A bőr állapota visszatükrözi a szervezet testi és lelki egyensúlyát. A bőrproblémáknak általában jól látható jelei vannak a test felületén, melyek az egészségügyi szempontok mellett akár lelki panaszokat is okozhatnak. Ilyenek lehetnek pl. a rosacea, a pikkelysömör, az ekcéma, a csalánkiütés, a bőrön megjelenő allergiás betegségek, a pattanásos bőr vagy az esztétikai problémákat okozó jóindulatú bőrkinövések,  szemölcsök, futó szemölcsökpapillomák vagy a test hajataiban megjelenő fibrómák.

Klinikánkon szakértő bőrgyógyászaink pácienseink minden bőrgyógyászati panaszára megoldást kínálnak.

Endokrinológiai szakrendelés

Endokrinológiai szakrendelésünkön az endokrinológus szakorvos a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigy, a mellékvese, a hasnyálmirigy, az agyalapi mirigy és a petefészkek betegségeit, a hormonális problémákat, valamint a szénhidrát-anyagcsere betegségeket és ezek következményeit kezeli, gyógyítja. 

A szervezetben zajó hormonális zavaroknak nagyon sokféle tünetei lehetnek. Amennyiben az alábbi tünetek valamelyikét tapasztalja, mindenképp javasolt az endokrinológiai kivizsgálás:

 • túlzott fáradékonyság
 • izzadás
 • szívdobogás
 • menstruációs zavarok
 • bőrszárazság
 • idegesség
 • kóros hízás vagy fogyás
 • fokozott szőrnövekedés hölgyeknél
 • hajhullás

Klinikánkon a több évtizedes tapasztalattal rendelkező endokrinológus szakorvosainkhoz az alábbi problémák esetén is fordulhat:

 • pajzsmirigy alulműködés és pajzsmirigy túlműködés
 • pajzsmirigy gyulladás
 • inzulin rezisztencia (IR), szénhidrát anyagcsere eltérések
 • policisztás ovárium szindróma  (PCOS), ivarszervek eltérései
 • mellékvese hormonok működési zavarai (Cushing-szindróma, Conn-szindróma)
 • meddőség 

Gasztroenterológia szakrendelés

A gasztroenterológia az emésztőrendszer betegségeivel foglalkozik.  Ide tartoznak a nyelőcső, gyomor, vékonybél, vastagbél, hasnyálmirigy, máj, az epehólyag- és epevezeték betegségei.

Enyhébb tünetek: gyomorégés, puffadás, hasmenés vagy székrekedés, enyhe hasi fájdalom, fokozott bélkorgás, rossz szájszag, étkezés utáni teltségérzés, vagy erősebb tünetek:  akaratunktól független fogyás, nyelési zavar, hányás, erős hasi fájdalom, fekete vagy véres széklet, vashiányos vérszegénység, nem fertőző eredetű sárgaság, emésztőszervi panaszokhoz társuló láz estén forduljon klinikánk szakértő gasztroenterológus szakorvosához.

Kardiológiai szakrendelés

A Kardiológia a belgyógyászat szakága, mely a szív-és érrendszeri betegségek gyógyításával foglalkozik, úgy mint a magas vérnyomás betegség (hypertonia), érelmeszesedés (arteriosclerosis), szívkoszorúér betegségek (coronaria sclerosis), szívritmuszavarok, szívelégtelenség, vagy a veleszületett szívbetegségek.

Tapasztalt kardiológus szakorvosunk ezen panaszok, betegségek kivizsgálásával, diagnosztikájával, kezelésével foglalkozik.

Hazánkban a szív- és érrendszeri betegségek vezető halálozási okként szerepelnek, a felnőtt lakosság közel felének emelkedett illetve magas a vérnyomása. A szívbetegségek kockázata a korral is nő, ezért 40 év felett panaszok nélkül, preventív jelleggel is érdemes felkeresni kardiológiai szakrendelésünket. A következő kardiológiai jellegű panaszok fennállása esetén a kardiológus felkeresése sürgősen javasolt:

 • mellkasi fájdalom
 • szívtáji nyomás
 • erős szívdobogás
 • szédülés, eszméletvesztés, ájulás
 • légszomj, fulladás
 • végtagi zsibbadás

Nőgyógyászati szakrendelés

Magánnőgyógyászati szakrendelésünkön empatikus és nagy tapasztalattal rendelkező nőgyógyász szakorvosaink gondoskodnak női pácienseink egészségének megőrzéséről. A nőgyógyászati kezelésekhez és a gyógyításhoz a legújabb orvostechnikai eszközök állnak szakorvosaink rendelkezésére.

A nőgyógyászati vizsgálat során a nőgyógyász megvizsgálja a szeméremtestek, a hüvely, a petefészkek és a méh állapotát, valamint méhnyakrák szűrést (citológia) végez. Hüvelyi ultrahang vizsgálat segítségével az orvos még részletesebb képet kap a női szervek állapotáról. Páciensünk kérésére az orvos az emlők fizikális vizsgálatát is elvégzi és esetleges rendellenességek esetén emlőultrahangot vagy mammográfiát javasol.

A nőgyógyászati szűrővizsgálat célja a szervi elváltozások és a fertőzések kiszűrésén túl a rákmegelőző állapotok korai felismerése is. A női egészség elengedhetetlen része a rendszeres női szűrővizsgálat, panaszmentes állapotban is javasolt nőgyógyász szakorvosunk legalább évente egy alkalommal történő felkeresése.

Klinikánkon a nőgyógyászati szakrendelés keretében lehetőség van várandósgondozásra is, így sok szeretettel várjuk a kismamákat is.

Foglalkozás-egészségügyi vizsgálat

Mérsékelt áron végezzük a foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatást, így a munkáltató alacsony költséggel, maradéktalanul eleget tud tenni a törvényben előírtaknak.

A munkavállalók foglalkoztatására vonatkozó 1993. évi XCIII. Törvény értelmében, illetve a 89/1995. Kormányrendeletben, a 27/1995. (VII.25.) NM. rendeletben, valamint a 33/1998. (VI.24.) Nm rendeletben meghatározott feltételek szerint, a cég valamennyi dolgozója számára kötelező a foglalkozás-egészségügyi vizsgálat biztosítása.

Foglalkozás-egészségügyi vizsgálat osztályba sorolása: A munkavállalók tevékenységi körük szerint kerülnek besorolásra. A besorolást a munkáltató készíti el a foglalkozás-egészségügyi szolgálat  közreműködésével. A besorolás kategóriái a következők: “A”, “B”, “C”, “D”.

Mit tartalmaz a foglalkozás-egészségügyi vizsgálat?

 • általános belgyógyászati vizsgálat ( vérnyomás, testsúly , testmagasság  testzsír  mérése, anamnézis felvétele )
 • Nyugalmi EKG vizsgálat
 • látásélesség vizsgálat, színlátás – vizsgálat
 • neurológiai vizsgálat koncentrálva a mozgásszervi és organikus idegrendszeri illetve pszichés panaszokra tünetekre
 • elsőfokú orvosi alkalmassági vélemény kiadása
 • kockázatelemzés dokumentum hitelesítése
 • további vizsgálatok
 • , amelyeket a törvény specifikusan előír illetve a munkáltató meghatároz.

Árajánlat kérése mabelle@mabellebudapest.hu

Fül-orr gégészet

Fül-orr-gégészeti rendeléseinken komplex megoldást nyújtunk személyre szabott ellátással, valamint egyedi gondolkodásmóddal az Ön igényei szerint. Végleges megoldást kínálunk a fül-orr-gégészeti problémák teljes spektrumára, nemzetközi tapasztalat mellett. Hiszünk benne, hogy az emberközpontú hozzáállás is hozzájárulhat a mielőbbi gyógyuláshoz.

Fül-orr-gégészeti rendelésünkön 4, több évtizedes gyakorlattal rendelkező, szakmájuk alapján elismert specialista várja Önt magánklinikánkon. Nívós környezetben, a legmodernebb műtéti eljárást alkalmazva, amely fájdalommentessé teszi a gyógyulást.

Kiemelkedő ellátásunk révén a holisztikus szemlélettel végzett orvoslás garancia az elérhető legjobb eredményekre, a legmagasabb biztonságot garantáljuk a nemzetközi standardoknak megfelelően.

Műtéteinknél a legmodernebb, nagyfelbontású endoszkópos tornyot alkalmazzuk a legprecízebb és legeredményesebb eljárás érdekében, lehetővé téve a leggyorsabban, illetve fájdalommentesen gyógyuló középfül-, orr- és orrmelléküreg műtéteket.

Köszönhetően szakképzett orvosaink hozzáértésének, valamint a legkorszerűbb eszközeinknek, kiemelt prioritásunk, hogy a legkevesebb komplikációval járuljunk hozzá a gyors és fájdalommentes felépüléshez.

Fül-orr-gégészeti rendelésünkön komfortosan érezheti magát. Minden felmerülő kérdésére készséggel válaszolunk!

Esztétikai műtétek

Plasztikai sebészeti műtétek

Dr. Kárász Tamás plasztikai sebész plasztikai műtéteket végez klinikánkon, ahol igénybe vehetőek a következő plasztikai sebészeti szolgáltatások:

 • mellfelvarrás
 • mellkisebbítés
 • állplasztika
 • nyak- és tokaplasztika
 • hasplasztika
 • minihasplasztika
 • fülplasztika
 • kisajakplasztika

Nőgyógyászati műtétek

Klinikánkon nőgyógyászati kisműtéteket is végzünk.

Bőrgyógyászati elváltozások eltávolítása

A bőrgyógyászati elváltozások kezelése típustól és mérettől függően különböző lehet. A jóindulatú elváltozások eltávolításának módját mindig a bőrgyógyász szakorvos dönti el, így eltávolítás előtt bőrgyógyászati konzultáció szükséges.

A bőrön zavaró jóindulatú növedékek lehetnek fibrómák, szemölcsök, anyajegyek, vagy a tyúkszem.

Anyajegyszűrés, eltávolítás

Az anyajegyek ártalmatlan bőrelváltozások a bőr felszínén, melyek bizonyos környezeti hatásokra vagy genetikai okokból rosszindulatú  elváltozásokká alakulhatnak át. Ezért szükséges az anyajegyek rendszeres, legalább évente történő átvizsgálása tapasztalt bőrgyógyász szakorvos által.

 

Magánbőrgyógyászati szakrendelésünk keretében bőrgyógyászunk a teljes testfelületen dermatoszkópos anyajegyszűrést végez, egy speciális nagyító segítségével vizsgálja meg a gyanús bőrelváltozásokat. Rendszeres vizsgálattal követhetőek az anyajegyek változásai és még korai stádiumban kiszűrhető a melanoma illetve a jó- és rosszindulatú bőrelváltozások egyéb típusai.

 

A következő esetekben mindenképpen indokolt a bőrgyógyász felkeresése:

 • az anyajegy vérzik vagy sérült
 • növekszik az anyajegy mérete
 • megváltozik az anyajegy határvonala
 • megváltozik az anyajegy színe
 • az anyajegy felülete egyenetlenné válik

A bőrgyógyász szakorvos indokolt esetben vagy esztétikai célból anyajegyeltávolítást és szemölcseltávolítást is végez. Az eltávolítás módjáról minden esetben a szakorvos dönt. A bőrnövedékek eltávolítása során bőrszövettani vizsgálat is szükséges lehet, melynek segítségével kizárják a rosszindulatú elváltozások jelenlétét.

Klinikánkon tapasztlat bőrgyógászaink a legújabb orvostechnikai eszközökkel végzik a bőrelváltozások vizsgálatát, kezelését és eltávolítását.

Diagnosztikai szolgáltatások

Teljeskörű laborvizsgálatok

A laborvizsgálatok segítséget nyújtanak a betegségek korai felismerésében, az orvosok számára a diagnózisok gyors felállításában.

Klinikánkon teljeskörű laborvizsgálatokat biztosítunk Pácienseink részére, sorban állás és beutaló nélkül. Exkluzív, gyönyörű környezetben, a legtapasztaltabb asszisztensekkel várjuk magánvérvételi rendelőnkbe Budapest belvárosában.

A vérvételi vizsgálatok széles spektruma igénybe vehető a lehető leggyorsabb eredménykiküldéssel.

20 000 Ft értékű vagy e fölötti laborvizsgálatok esetén az 5 000 Ft-os adminisztrációs költség nem kerül felszámításra.

 

Laborcsomagjaink: 

 • Rutin labor vérkép( mennyiségi és minőségi), összfehérje, alkalikus foszfatáz, albumin, CRP, vas,  vércukor, vesefunkcio (karbamid kreatinin), májfunkció (se direkt bilirubin, összbilirubin,  SGOT, SGPT, GGT) LDH süllyedés, Na, Ka, Mg, Ca, Fe, szérum lipidek (koleszterin, triglicerid), HDL,LDL koleszterin, húgysav,  teljes vizelet vizsgálat
 • Pajzsmirigy csomag (TSH,T3,T4,AntiTpo)
 • Inzulin rezisztencia csomag (3 pontos Vércukor-inzulin terhelés)
 • Hasi és bélrendszeri szűrőcsomag (rutin nagylabor, M2-PK , Helicobakter teszt, cöliakia panel, CEA tumormarker,nutritiv allergia panel)
 • Női hormon (FSH,LH,Progeszteron,Tesztoszteron, Prolaktin)
 • Férfi csomag (PSA,FrePSA,Tesztoszteron)
 • Vitamin csomag (D-vitamin, B-12 vitamin, folsav, vaskötőkapacitás),
 • Tumormarker csomag (AFP, CEA, CA-72-4, CA-19-9)​
 • Vastagbél tumormarker vizsgálata M2PK
 • Laktózintolerancia vizsgálat (vérből vett minta alapján)
 • Ételintolerancia vizsgálat (46 táplálékspecifikus IgG: alma, bárányhús, brazil dió, brokkoli, burgonya, búza, csirkehús, dinnyemix, dió, durum búza, édesvízi hal (lazac, pisztráng), élesztő, fehérhalmix (tőke-és lepényhal), fekete ribizli, fokhagyma, földimogyoró, földieper, glutén, gomba, grapefruit, gyömbér, kagyló és rák, kakaóbab, káposzta, kesudió, kukorica, mandula, marhahús, narancs és citrom. olajbogyó, paprikamix (piros, zöld sárga), paradicsom, póréhagyma, rizs, rozsliszt, sárgarépa, sertéshús, szójabab, tea, tehéntej, tojás, tonhal, uborka, zab, zeller, zöldség (borsó, lencse, bab)

Ultrahang vizsgálatok

Az ultrahang vizsgálat egy teljes mértékben fájdalommentes eljárás,mely az orvostudomány különböző területeit segíti az egészségügyi problémák feltárásában, diagnosztikájában. Az ultrahang vizsgálatok segítségével feltérképezhetőek egyes nőgyógyászati, urológiai, endokrinológiai, belgyógyászati, izületi és érproblémák is.

Magánklinikánkon a legújabb csúcstechnológiás ultrahang gépekkel dolgoznak ultrahangos orvosaink.

Elérhető vizsgálataink: 

 • emlő ultrahang 
 • hasi- és kismedencei ultrahang
 • nyaki erek ultrahang
 • nyaki lágyrész ultrahang
 • kétoldali lábvénás keringés ultrahang

Programok

Holisztikus szépség - egészség program

A holisztikus szépség-egészség program másik vetületének megfelelően az egészségügyi ellátásunk mellé is szolgáltatatunk szépséget. Minden 100 ezer forint feletti egészségügyi szolgáltatás esetén 25 ezer forintot levonunk a következő 100 ezer forintot meghaladó ambuláns esztétikai szolgáltatás árából mint pl. hyaluronsavas töltésbőrmegújító kezelés. Ezeket a 25 ezer forintokat lehetőség van gyűjteni és beszámítani is egy nagyobb plasztikai beavatkozás pl. műtét árába, annak maximum 25 %-ig.

Post Covid csomag

Amennyiben átesett a Covid-19 fertőzésen, érdemes ellenőrizni, hogy szövődmények nélkül lezajlott-e a fertőzés, vagy fennáll-e valamilyen probléma, amire érdemes odafigyelni. Ezért állítottuk össze Post Covid csomagunkat. Minden páciensünknek javasoljuk, akik akár tünetekkel, akár tünetmentesen átestek a betegségen.

A csomagot  legalább három héttel a fertőzés időpontját követően érdemes elvégezni.

Kedvezményes csomagár: 85.000 Ft

Csomag tartalma:

 • Laborvizsgálat
  • Májműködés (GOT, GPT, Gamma-GT, LDH, CK, össz. bilirubin)
  • Veseműködés (Karbamid, Kreatinin, eGFR, Húgysav)
  • Hasnyálmirigy működés (alfa-Amiláz, Lipáz)
  • Gyulladásos érték (CRP)
  • Vér ásványi anyagtartalom (Nátrium, Kálium, Kalcium, Magnézium, Vas)
  • Teljes vérkép
  • Véralvadás (D-dimer)
  • Kardiológiai enzimek (CK-MB, Kardiális Troponin)
  • Immunrendszer támogató vitaminok (D-vitamin (total 25-OH D-vitamin))
 • COVID-19 ELISA (IgG antitest)
 • Kardiológiai kivizsgálás (nyugalmi EKG + szívultrahang + oxigén szaturáció mérése)

Endokrinológia

dr. Skurdenka Beatrix
dr. Bérczy Judit
dr. Koppány Viktória

Nőgyógyászat

dr. Abdul-Khaliq Marzia
dr. Márkus László

Terhesgondozás

dr. Abdul-Khaliq Marzia
dr. Dubecz Dániel

Ultrahang diagnosztika

dr.Váradi Éva

Bőrgógyászat

dr. Kalas Diana

Anyajegyszűrés

dr. Kalas Diana

Anyajegy eltávolítás

Teljeskörű laborvizsgálatok

Fül-orr gégészet

dr. Radvánszki Ferenc

dr. Szanyi István

dr. Piski Zalán

dr. Kárász Tamás

BEJELENTKEZÉS KLINIKÁNKRA

Jelentkezzen be hozzánk most!