SPECIALITÁSAINK

Infúziós kezelések, mentális tréninggel

Egyedülálló módon segítünk a infúziós terápia kezelés hatékonyságában Audiovizuális ingerek segítségével a vegetatív idegrendszer újra töltésével.

ma belle, ma belle budapest, ma belle klinika, ma belle esthetic, esztétikai egészség klinika, esztétikai klinika, egészségklinika, esztétika, egészség, klinika, magánklinika, endokrinológia, endokrinológia budapest, endokrinológia vizsgálat, Dr. Balogh Illlés Gyula, pajzsmirigy, laborvizsgálat, vérvétel, laborvizsgálat belváros, laborvizsgálat andrássy út, ultrahang vizsgálat, szűrés, anyagjegy szűrés, anyajegy vizsgálat, aynajegy leszedés, infúzió, vitamin infúzió, pcos, nőgyógyászat, dr. Marzia nőgyógyászat, bőrgyószászat,

Klinikánkon kombinált szépség-egészség infúziós kezeléseket végzünk elitkörülmények között. Miért vagyunk mi jobbak ebben is? Egyedi koktél kombinációkat állítunk fel a kivizsgálás alapján, az elért eredményeket igazoljuk labor vizsgálatokkal és a kezelések közben egyedi módon a lelkünkön keresztül is hatunk a testünkre, képi és hanganyag útján történő meditációval erősítjük az infúziós kezelés hatását!

Ne feledd, hogy a szájon át történő vitamin és kollagén kúráknak a gyenge pontja a felszívódás mértékének bizonytalansága, ami az infuziós kezeléseknél 100 %-ban kiküszöbölhető és a mérések segítségével páciensünk láthatja is a kezelés hatékonyságát! Jöjjön el hozzánk, szépüljön és óvja meg egészségét egy csodálatos élmény keretében. Garantáljuk az ideális vitamin, antioxidáns, kollagén, hyaluronsav szintet biztonságos, gyönyörű , vírusmentes környezetben.

Infúziós kombinációink:

Multivitamin / Immunerősítő / Vitality / Detox-Méregtelenítő / Sport / Mayer koktél

Vitality infúziós koktél

Energetikussá tesz, azonnal érezhető a hatás, egymás hatását potenzirozni képes hatóanyagokkal támogatja a szervezetet.

Post covid regenerációs infúzió

Az infúzió B-vitaminokat, extra magas dózisú C-vitamint, magnéziumot, D vitamin, cinket és ásványi sókat tartalmaz.

MaBelle infúziós koktél

Szépség egészséges testben és épp lélekkel tud igazán ragyogni. Koktél hatóanyagai javítja a kötőszövetek rugalmasságát a haj és bőr minőségét, anti-aging hatása van különböző nyomelemeteket ásványi sókat tartalmaz.

Immunerősítő infúziós koktél

Az immunerősítő koktél az immunrendszert támogatja extra magas C vitamint, B vitaminokat, Antioxidánsokat, Magnéziumot, Calciumot tartalmaz.

Detox-méregtelenítő infúziós koktél

Ebben a koktélban olyan hatóanyagok vannak amelyek segítenek a stresszoldásban, enyhíti a görcsöket, vitalizálja a testet, emeli az energiaszintet, viszont csökkenti az izomfájdalmat.

Sport infúziós koktél

Ezzel a koktéllal segítjük az izmok újraépítését , lerövidíthetjük testünk regenerációs idejét, javítjuk a koncentrációsképességet fokozzuk a teljesítményt.

BEJELENTKEZÉS KLINIKÁNKRA

Jelentkezzen be hozzánk most!