https://mabellebudapest.hu Skip to main content

Monaco Coctail arcfiatalító kezelés

Végre elérhető Magyarországon is! Innováció a bőrápolásban:
Azonnali fiatalítás, látható eredmények,
mélyreható megújulás az arcon, nyakon és dekoltázson.

Fedezd fel ragyogásod a Monaco Mesolift személyre szabott koktél injekcióival! A Monaco Cocktail egy speciális mezoterápiás kezelés, amelyet a bőr fiatalítására és a ráncok kisimítására fejlesztettek ki. A kezelés során egyedi formulájú koktélt juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe, amely tartalmazhat hyaluronsavat, vitaminokat, nyomelemeket, növényi kivonatokat és esetleg botulinum toxint is.

Milyen területeken alkalmazható hatékonyan a Monaco Coctail kezelés? 

  • Arc: Anti-aging hatóanyag koktél, amely feszesebb, ragyogóbb és simább bőrfelszínt biztosít. Megújítja a bőrt, csökkenti a ráncokat, és hatékonyan kezeli a zsíros, tág pórusú, öregedő vagy rugalmasságát vesztett bőrt. Frissíti a fakó bőrt, serkenti a sejtek megújulását, és fokozza a kollagén- és elasztintermelést.
  • Nyak: Az idő előrehaladtával a nyakon gyakran megjelennek a ráncok és a bőr megereszkedése. A Monaco Cocktail segít javítani a bőr feszességét és hidratáltságát, csökkentve a ráncokat.

  • Dekoltázs: A dekoltázs területe is hajlamos az öregedés jeleire, például foltokra és ráncokra. A kezelés revitalizálja a bőrt, eltünteti a halvány foltokat és javítja annak textúráját.

  • Kézfejek: A kézfejek bőre gyakran elárulja az életkort. A Monaco Cocktail segít a bőr fiatalos megjelenésének helyreállításában és a pigmentfoltok csökkentésében.

  • Arckontúr: Bár főként a nyakra és dekoltázsra fókuszálnak, a kezelés alkalmazható az arckontúron is, ahol hatékonyan javítja a bőr tónusát és feszességét.

  • Általános Bőrfelület: A Monaco Cocktail segíthet a bőr általános állapotának javításában, különösen azokon a területeken, ahol a bőr száraz és megereszkedett.

 

Mikor érdemes Monaco Coctail kezelésre menni? 

A Monaco Cocktail kezelést érdemes akkor elvégezni, ha észleled a bőr öregedésének jeleit, mint például ráncokat, megereszkedést vagy szárazságot. Kiváló választás lehet fiatalos bőr fenntartására is prevenciós céllal, vagy ha fontos esemény előtt állsz, és szeretnéd, hogy a bőröd ragyogóan nézzen ki. Az évszakváltáskor, amikor a bőr szárazabbá válhat, szintén ideális időpont a kezelés elvégzésére.

A Monaco Cocktail kezelés hatása a következőképpen fejti ki magát:
  • Mikrokeringés Javítása: Az injekciózott koktél gyorsan javítja a bőr mikrokeringését, ami elősegíti a sejtek oxigénellátottságát és tápanyagfelvételét.

  • Faggyútermelés Csökkentése: A kezelés segít csökkenteni a bőr faggyútermelését, ami tisztább és kevésbé zsíros bőrt eredményez.

  • Zsírszám Csökkentése: A koktél hatóanyagai csökkenthetik a zsírszámot a bőr alatt, ami hozzájárul a feszesebb megjelenéshez.

  • Bőrfeszesség Fenntartása: Az összetevők támogatják a bőr megfelelő feszességét, megakadályozva annak megereszkedését.

  • Bőr Rugalmasságának Növelése: A kezelés stimulálja a kollagén és elasztin termelést, növelve a bőr rugalmasságát.

  • Bőr Simaságának Javítása: Az injektált hatóanyagok javítják a bőr simaságát és textúráját.

  • Fiatalos Megjelenés Helyreállítása: A kezelés összetevői serkentik a bőr regenerációját, így a bőr fiatalosabb és frissebb megjelenést kap.

A Monaco Cocktail kezelés a következő lépésekből áll:
  1. Konzultáció: Az esztétikai szakember felméri a bőr állapotát és javaslatot tesz a kezelésre.

  2. Érzéstelenítés: Szükség esetén helyi érzéstelenítést alkalmaznak a kényelem érdekében.

  3. Beavatkozás: Az előkészített koktélt (amely tartalmazhat hyaluronsavat, vitaminokat és egyéb összetevőket) injekciós tűvel juttatják a bőr mélyebb rétegeibe a kezelt területen. A kezelés teljesen fájdalommentes és az időtartama: 15- 20 perc.

  4. Utókezelés: A kezelés után enyhe bőrpír vagy duzzanat jelentkezhet, amelyet jeges borogatással és feketenadálytő krémmel kezelnek.

  5. Eredmények: A bőr állapota néhány napon belül javulni kezd, a végleges eredmény körülbelül egy hónap elteltével látható.

MONACO COCTAIL KEZELÉS ÁRAK:

1 terület 89 000 Ft

Minden további terület 70 000 Ft

Bejelentkezés: 

Telefonszám06 30 411 3221

Cím: Budapest, Andrássy út 43, 1061

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.